Over ons

 

Wat als 2 vriendinnen, de ene met de droom om online interieuradvies-shop te starten  en de andere met een webshop-droom, samen op vakantie gaan naar het kleurrijke, warme en gezellige Marrakesh?

Juist ja, ze komen terug met een interieuradvies- & webshop-plan!

Ik ben Sofie De Backer, interieurarchitect en eigenaar van het interieurarchitectenbureau Sofie De Backer BVBA… en dus dagelijks vol passie bezig met interieur. Bij mijn klanten voelde ik dat er steeds meer vraag was naar decoratie-advies om het volledige 'totaalplaatje' tot in de fijnste details te doen kloppen. Anderzijds merkte ik de laatste jaren ook dat er een te klein aanbod was aan creatief en budgetvriendelijk design om voor elke klant een passende interieuroplossing te vinden.  Op dat moment woonde ik in Italië en ontdekte daar toffe merkjes die nog niet verkrijgbaar waren op de Belgische markt. Deze vormden de aanzet van een zoektocht naar vernieuwende, toffe, frisse en betaalbare merken. Tenslotte hoorde ik ook veel vrienden en klanten rond mij zeggen  dat ze de bomen niet meer door het bos zagen bij het kiezen van de juiste meubels en accessoires en/of de 'tijd' om uitgebreid te gaan shoppen de meesten ook gewoonweg ontbrak. Het idee van een online interieurshop, waar mensen kunnen shoppen op basis van advies van een interieurarchitecte ontstond...

En ik ben Tinne Peeters, consultant met een achtergrond in IT en sales. Geboeid door deze IT, droomde ik reeds jaren van een toffe, overzichtelijke en gebruiksvriendelijk webshop  Bovendien had ik mijn hele leven al een voorliefde voor toffe interieurspullen en ben ik zot van decoratie…doordat mijn pad dat van Sofie kruistte, viel de puzzel in elkaar en werd  Decospot geboren! Met Decospot willen we dé online shop voor jouw origineel, persoonlijk en betaalbaar interieur! Dé online shop die de missie heeft om frisse, vernieuwende merken te spotten en internationale klasse en allure in jouw woonkamer te doen belanden. Dé online shop die je stylingadvies geeft, een make-over voor je verzorgt met de knowhow van het interieurarchitectenteam met jaren ervaring dat klaar voor je staat! Dé online shop die net dat tikkeltje anders is en net dat ietsje meer heeft en geeft en van jouw huis een droomthuis wil maken!

Welkom bij Decospot!  Sofie & Tinne